مقاله بیماری کاوازاکی

برای شما اطلاعاتی در مورد مقاله بیماری کاوازاکی آماده کرده ام مطالعه فرمایید

یک دهان مشخص می شود بیماری کاوازاکی در منطقه شرق مازندران ‹ سابقه و هدف بیماری کاوازاکی، عامل وازکولیت حاد کودکان، با علت ناشناخته می باشد و در حال حاضر سردسته علل بیماری های اکتسابی قلب کودکان ژاپنی و آمریکای شمالی  مقاله فارسی جستجو حاوی کلیدواژه بیماری کاوازاکی سیویلیکا بیماری کاوازاکی ‹ ‹ ‹ جستجوی مقالات داخلی · گزارش یک مورد آنوریسم ژانت شریان کرونر چپ در شیرخوار ۱۸ ماهه با بیماری کاوازاکی · درمان کاوازاکی مقاوم به درمان؛ گزارش یک مورد بیماری کاوازاکی؛ نشانه ها و راه های درمان چیست؟ درمانکده کودک ‹ لیست مقالات مادر و کودک ‹ ‹ در این مقاله از مجله درمانکده قصد داریم این بیماری را مورد بررسی قرار دهیم نشانه های بیماری کاوازاکی علائم بیماری کاوازاکی معمولا طی سه مرحله آشکار می شود سندروم کاوازاکی ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد سندرومکاوازاکی ‹ ‹ سندرم کاوازاکیبه انگلیسی شایع‌ترین واسکولیت دوران کودکی است و بیشتر در کودکان کمتر از ۵ سال بروز می‌کند همه‌گیری بیماری بین ۰۸ تا ۳  مقاله علایم بیماری کاوازاکی به عنوان اولین تظاهرات لنفوم دوره شماره ‹ مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران ‹ ‹ ۳ آبان ۱۴۰۲ · چکیده مقاله علایم بیماری کاوازاکی به عنوان اولین تظاهرات لنفوم آنژیوایمینوبلاستیک بیماری کاوازاکی، التهاب عروقی حاد و وسیع در  مرتبط با این جستجو عکس بیماری کاوازاکی در کودکان آیا بیماری کاوازاکی واگیردار است علت بیماری کاوازاکی بیماری کاوازاکی در ایران بیماری کاوازاکی نی نی سایت قیمت داروی کاوازاکی آیا بیماری کاوازاکی خطرناک است ایا بیماری کاوازاکی درمان دارد صفحه بعدصفحه بعد ایراناز نشانی شما درباره این مکان بیشتر بدانید بیشتر بدانید ورود تنظیمات حریم خصوصی شرایط زمینه تاریک خاموش

مقاله بیماری کاوازاکی

مقاله بیماری کاوازاکی

بیماری کاوازاکی یک بیماری التهابی با درگیری چندین عضو و علت ناشناخته است که خود را با تب بالا و سپس راش پوستی، پرخونی ملتحمه، قرمزی و ترک خوردن لب ها، پرخونی مخاط دهان، زبان توت فرنگی شکل، لنفآدنیت غیرچرکی گردن و قرمزی و تورم کف دست ها و پاها نشان می دهد.

درگیری قلبی مهمترین عارضه بیماری می باشد که اغلب بعد از هفته دوم بروز پیدا می کند. درگیری قلبی به صورت میوکاردیت، پریکادریت، پریکاردیال افیوژن، درگیری دریچه ای و از همه مهم تر درگیری عروق کرونر و آنوریسم می باشد. از این رو با توجه به اهمیت درگیری قلبی، در این مطالعه به بررسی عوامل مرتبط با عوارض عروق کرونری در بیماران مبتلا به کاوازاکی پرداخته ایم.

در این پژوهش 120 بیمار مبتلا به کاوازاکی از سال 1389 تا 1393 در بیمارستان حضرت معصومه قم مورد بررسی قرار گرفتند. پرونده بیماران از بایگانی گرفته شد و بعد از بررسی در پرسشنامه مخصوص اطلاعات لارم ثبت گردید نمونه گیری به صورت مقطعی و نوع مطالعه گذشته نگر بوده داده ها توسط نرم افزار spss آنالیز شدند.

از 120 بیمار مورد بررسی قرار گرفته 57.5% دچار درگیری خفیف عروقی کرونر بودند که 54.2% دچتپار دیلاتاسیون خفیف عروق کرونر؛ 7.5% دچار آنوریسم عروق کرونر و 59.2% دچار نارسایی میترال بودند همچنین 39.2% از بیماران کاوازاکی درجاتی از پریکاردیال افیوژن را داشتنند.

توضیحات بیشتر + دریافت

دسته بندی و تگ

  • دسته بندی : علوم پزشکی
  • تگ : دیلاتاسیون عروق کرونر,بیماری کاوازاکی,آنوریسم عروق کرونر,پریکاردیال افیوژن,مقاله بیماری کاوازاکی

برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک فرمایید